Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

New Orleans

ForsidePosted by Benni Ulbrink Wednesday, August 29 2007 04:21:25

Bedre sent end aldrig, som man siger. Jeg vendte tilbage til San Francisco sent i fredags efter nogle helt fantastiske dage i New Orleans. Der er ingen tvivl om at Katrina har hærget store dele af byen, men the French Quarter mv er stadig intakt og man kan virkelig fornemme hvor charmerende byen har været og i stor stil stadig er! Den største mærkbare påvirkning som Katrina har haft, når man ik tager skaderne i betrægtning er at knap halvdelen af byens befolkning stadig ikke er i byen. Til tider virker byen nærmest tom og de er helt vilde med turister og man bliver hele tiden takket for at være kommet til byen - lidt mærkeligt. Hvem vil ikke til New Orleans? hehe.

Jeg boede på et hostel, der hedder India House, der ligger lidt uden for centrum. Til gengæld er det et super charmerende hostel og så har de en pool, hvilket hurtigt bliver super vigtigt, når det er små 40 grader og tæske høj luftfugtighed smiley Fra Hostellet ka man med nemhed tage en trolley (lidt sporvogns agtig vogn), som kører ned af Canal Street, i stedet for at gå, hvilket vil tage små 30 mins.

Jeg brugte de fleste dage på at gå rundt nede i byen og fornemme stemningen og aftenerne blev kick-startet ved pool'en og endte på Bourbon Street. Bourbon Street gav en én sjov fornemmelse af Jomfru Anne Gade i Aalborg.. dog med en del flere stripklubber. Efter Vegas var disse dog ikke så interessante, men rart at man igen ku nyde en øl, mens man går fra en bar til en anden. Foruden Vegas er det vist kun i Lousiana at det er tilladt.
Der bor overraskende mange kendte i New Orleans og vi så da også nogle af deres huse i the Garden District. Brad Pitts børn skulle efter sigende os gå i skole et sted hernede, men ved ikke helt hvor. Jeg tog en så kaldt walking tour i både Garden District og French Quarter, hvilket var super godt, da man så også fik fortalt New Orleans historie og fik lidt mere viden omkring de forskellige kirkegårde og skikke, som har været specielle for New Orleans. Byen er også kendt for deres tro på voodoo og genfærd med videre. Jeg tog dog ikke nogen af de ture, men fik lidt fortalt i forbindelse med at vi så Anne Rice' hus (den ret kendte forfatter).
Torsdag tog jeg på en sumptur i mit store håb for at se alligator og måske andre fede dyr, men det skete desværre ikke. Big Al er åbenbart begyndt at æde de mindre alligatorer igen og der er derfor en del mindre af dem i sumpen. Det var dog stadig en fed tur og man har jo trods alt set en gator før smiley

Personlig note: Flyv ikke med AirTran igen, hvis det ka undgås... Mit fly fra New Orleans tilbage til San Francisco var blevet aflyst og jeg var derfor blevet ombooket på et senere fly. Men dette fly var så meget senere at jeg først ville være i San Fran kl. 21.30 og dermed misse Football kampen Rams @ Raiders, som jeg havde billetter til. Jeg ku dog godt få mine penge retur, men alle andre fly med så kort tid ville koste næsten $200 mere... smiley Deusden har jeg dem stærkt mistænkt for at aflyse mit tidlige fly fordi de ikke var fyldt nok - bastards! smiley Skide irreterende for at sige det lige ud og da jeg endelig kom til Atlanta, hvor jeg sku skifte fly, var det så stærk regnvejr at vi blev yderligere forsinket. Dvs. det tog mig over 20 timer at komme fra New Orleans til San Franciso... men nu er jeg her og det er slet ik så tosset. Jeg har jo klaret diverse turist ting tidligere, så jeg slapper blot af drikker lidt ekstra bajere om aftenen, hehe. I dag spiste jeg frokost med Bob og Doug fra BTa, hvilket var rigtig hyggeligt. Doug spurgte om jeg ville med til en Baseball kamp i morgen og det sagde jeg self pænt "ja, tak" til. Det betyder dog at jeg nok ikke kan live drafte hele mit hold til Fantasy Football, men det må jeg jo tage med, hehe.

Vi ses om ik så længe. Alt i alt ser jeg meget frem til et gensyn med København og jer alle sammen igen!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Frederik Friday, August 31 2007 08:34:56

Lækkert header-billede!

Det lyder som en vild flyvetur - så ved jeg, hvor SAS får sin inspiration fra..... ;-)