Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

Seattle

ForsidePosted by Benni Ulbrink Friday, August 10 2007 19:19:40

Mandag aften ankom jeg så til Seattle. Mit første indtryk var at nu var jeg da kommet til en storby om ik andet.. Bygningerne er høje og tætte over det hele i indre by. Gad vide om det bliver endnu vildere når jeg kommer til Chicago? Det kedeligste ved Seattle er at det 90% af tiden er skyet og gråt. Det er såmænd varmt nok, men diset og det småregnede også nogle af dagene. Nu hedder det sig self os at det regner op mod 300 af årets 356 dage, så det må man jo forvente, hehe.

Seattle har noget mere verdensarkitektur at byde på end Vancouver og bygningen som tar prisen er uden tvivl biblioteket af Louis Kahn - simpelthen fantastisk. Derudover har de os en bygning af Frank Gehry og selvom jeg ik er en fan er det jo meget sjovt at se. Har ikke sat mig ind i hvem der står bag diverse højhuse, men jeg kom da op i det højeste af dem og skød nogle billeder, hehe. Og så var der også Seattle Seahawks qwest stadium samt Safeco Field (baseball), som begge er ret fede stadions.

Jeg boede på the Green Turtoise, som mere eller mindre er det eneste hostel i Seattle - vildt nok. Det er skam et udemærket hostel, værelserne er dog ultra små, men stedet har charme, ligger godt og arrangerer også diverse udflugter mv. Jeg tog naturligvis med på den nærmest obligatoriske pubcrawl smiley Det skulle dog vise sig ikke at være en helt almindelig pubcrawl... vi blev smidt ind i en bus med mad, købte nogle øl på vejen og drog derefter ud til Jimi Hendrix gravsted... Det er vist første gang jeg har drukket øl på en kirkegård og det er uden tvivl ulovligt, men sjovt var det og jeg er ik i tvivl om at gamle jimi-drengen var med på ideen smiley

Af andre udflugter jeg tog var at finde Kurt Cobain's hus! Som gamle Nirvana fan har Seattle altid stået for mig som et slags mekka. Det viste sig ikke at være nogen turist attraktion overhovedet, men jeg fandt da endelig frem til hvilken bus mv jeg skulle tage - tak google og manden i kaffeforretningen, hehe.
Da jeg først var derude var man dog ikke i tvivl om at det var rigtigt. Der var en fin bænk ved siden af huset, hvor diverse fans havde skrevet hilsner og der var endda penne, så fremtidige fans ku gøre det samme. R.I.P Kurt, du betød sku meget for den tid!

og nu venter Chicago! - det var i øvrigt tæt på at jeg var kommet her en dag senere. De manglede firvillige til at tage et senere fly og tilbød, $300 gavekort, hotel og aftensmad til gengæld, så jeg tilbød self min hjælp, som den flinke mand jeg er, hehe. Det viste sig dog ik at blive nødvendigt - øv, hehe.

Vi ses rødder! smiley

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kjærulff Monday, August 13 2007 19:44:00

Fedt.. lyder som om at du får oplevet noget på din rejse her til sidst.. husk at nyd det så længe det varer..!! ses snart..

Christian

Posted by Kim Sunday, August 12 2007 10:06:10

Er dit næste stop ikke dallas... for så for at blive i stjerne støvet kan du jo altid besøge king diamond, eller noget.

Men når du bevæger dig ind i sydstaterne må du bare prøve deres spareribs, de kan anbefales, self. med coleslaw og mash potatoes, sundt er det ikke, men det kan de sku lave dernede af.