Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

EARTHQUAKE!!!

ForsidePosted by Benni Ulbrink Sunday, July 22 2007 21:27:46

yessir, den er god nok. Jeg oplevede mit første jordskælv natten til fredag kl. ca. 04.43. Det vækkede mig lidt som ved lyden af en dør, der bliver smækkket rigtig hårdt. Det målte 4.2 på richterskalaen, så det var ikke så stort og epic centret var ovre i Oakland, så vi fik kun efterdyngingerne. Hele huset rystede kort og vibrerede derefter i nogle minutter. Lidt cool smiley

Igår, lørdag, var planen at jeg gå en hike med SF Bay Area hikerne, som jeg tidligere var oppe i Muir woods med. Vi ville gå en mindre tur fra North Beach til Sutra Baths ved Ocean Beach, men Adam, som arrangerede det hele var blevet syg og derfor tænkte folk vist at vi blev hjemme... Vejret var dog perfekt igår, så det skulle da ik stoppe mig og min ven Sony "the wonder camera," så jeg tog tasken på ryggen og trillede afsted. Turen langs kysten gik forbi en masse steder jeg ik havde set, bl.a. Legion of Honor, Baker Beach, Lands End og Sutra Baths og det var en fantastisk tur på ca. 10 kilometer.
Billederne fortæller sikkert mere end jeg ka eller gider beskrive, men ka da oplyse at den ene ende af Baker Beach tilsyneladende er SFs nudist område.

Der skulle være nogle billeder nu, men ikke alle. Picasa driller mig lidt...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.