Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

May & Linn + diverse

ForsidePosted by Benni Ulbrink Thursday, July 19 2007 06:00:35
Så er der lidt stille i lejligheden igen.. May og Linn sidder vist i flyet på vej til Hawaii (go tur piger, ville ønske det var mig!) og jeg slapper af efter at have ryddet lidt op på værelset. Efter at Ryota flyttede ind i stuen måtte vi sove 3 på mit værelse. Jeg var lidt kreativ og lavede en slags rumdeler og lånte en luftmadras af Jim fra arbejdet og så gik det egentlig meget fint. Det var super hyggeligt at have besøg, men tror ik jeg ku køre stilen med arbejde, rødvin, mindre søvn og mere rødvin i længere tid smiley Håber I får en fortsat go tur piger - vi ses hjemme i Kbh!

I forige uge bestilte jeg i øvrigt diverse flybilletter mv. til min rejse i August. Planen er; Fly til Vancouver, derfra Greyhound til Seattle og fly videre til Chicago, Dallas og New Orleans og tilbage til San Francisco, hvorfra min returbillet til Danmark er. I Dallas bor jeg hos Mads, som jeg kender fra gymnasiet, men ellers bor jeg på hostels. Lidt mærkeligt der kun er 2 uger til jeg flyver, men glæder mig til et lille barn til at rejse og det bliver os helt godt at komme hjem til Danmark igen. Ude godt, men hjemme bedst, som man siger smiley

Ellers er der blot tilbage at afslutte min praktikrapport og så er jeg klar til eventyr!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.