Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

and so the everyday life continues

ForsidePosted by Benni Ulbrink Wednesday, June 20 2007 08:39:49

or not... hehe. Faktisk fik jeg ikke en gang en dag til at slappe af i efter mine forældre rejste tirsdag morgen. Om aftenen spillede den britiske pigegruppe The Pippettes nemlig på the Richshaw Stop her i San Francisco. Nogle dejlige piger og virkelig gladt og danselysten musik, synes jeg. Det er ikke noget særlig stort sted, men de er samtidig stadig et rimelig udkendt navn herovre. Jeg var dog heldig overhovedet at få en billet, så det var jo alletiders. Min ene roommate havde en date og den anden havde eksamen dagen efter, så det blev solo, men hva gør det når der er noget at se på. Til dem som læser med fra Operaen, så ved I hva jeg mener smiley og resten ka kigge lidt billeder, selvom de desværre er noget uskarpe.

Fredag vendte jeg faktisk tilbage til stedet sammen med Ryota og hans ven, da der var en stor fest kaldet Blow Up. Musikken var dog ik så fed som håbet og et ret ungt publikum, men da Ryota kun er 20, var det et sted han ku komme ind. Og jeg havde lyst til nogle pilsnere, hehe.

På tegnestuen er jeg startet på et nyt projekt, som forhåbentlig bliver mit - med back up fra Doug (min chef). Mark og jeg var ude og opmåle huset i onsdags og kort fortalt omhandler det en ombygning af stuen, køkkenet samt evt. et badeværelse. budgettet er dog ret snævert, men det blir alligevel meget spændende at have ansvaret for et projekt. Og jo! finder nok på at lave nogle 3D visualiseringer smiley

I dag har jeg booket tur til den kommende weekend! Jeg tager med USAHostels til Yosimite Park for at fodre Yoggi Bear og hans venner..... eller måske ikke. Det er det hostel jeg boede i da jeg først kom her og der så jeg de havde disse weekendture dertil, hvilket jo passer perfekt med arbejdet. Håber jeg ser en bjørn, ligesom mor og far smiley Det var i øvrigt rimelig heldigt jeg overhovedet ku komme afsted. Der var kun telte tilbage, men det ska da ikke holde mig tilbage. Så blir det da bar så meget mere en oplevelse, frem for at sove i en sovesal eller lign. Desuden er det jo herre varmt sammenlignet med nætterne derhjemme, så det ka umuligt være helt skidt.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.