Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

Mor og far, Alcatraz osv.

ForsidePosted by Benni Ulbrink Tuesday, June 12 2007 08:25:09

Så har jeg lige sagt farvel til mor og far, der har været i San Francisco den sidste lille uge. Det har været rigtig dejligt at have besøg hjemmefra, selvom jeg nu er lidt træt. Det er hårdt at være 100% turist samtidig med at man arbejder 8+ timer dagligt, hehe smiley


De første par dage mødtes jeg med dem direkte efter arbejde, hvorefter vi gik på jagt efter en lækker restaurent og så lidt af byen. Torsdag var dog lidt anderledes, da vi besøgte Alcatraz på en såkaldt 'Night Tour' før vi spiste. Det var dog ikke mørkt, hvilket tog lidt af oplevelsen jeg nok havde håbet på, men det var stadig rigtig spændende.
Lørdag hentede mor og far den bil, de har lejet de næste 2 uger og så kørte vi ellers sydpå for at se kyststækningen og Hearst Castle. En lang men dejlig tur og Hearst Castle er bestemt imponerende, selvom man har set diverse slotte mv. i Europa.
Søndag stod vi tidligere op og kørte nordpå gennem vindistriktet til området med Redwood træer, hvor vi bla. kørte gennem det berømte Drive Thru Tree - meget sjov oplevelse.

Min far skriver også lidt til hans og mors blog, så der kan I læse mere om de sidste par dage samt se billederne på picasa. De har vist taget små 500 billeder + video, men dem må I se når de kommer hjem.

I morgen tager de videre til Yosimite Park, Death Valley og resten af deres Califonien og jeg vil glæde mig til at stå op og på arbejde, hehe. Onsdag ska jeg ud og opmåle et nyt hus og denne gang kommer jeg vist til at stå for at færdiggøre tegningerne også. Håber det er et spændende projekt smiley
Jeg har os uploadet nogle billeder af den model jeg har arbejde på på det seneste. Synes selv den blev rimelig lækker.

Forige weekend stod den på bål, bold og beer. 2 amerikanske piger er taget tilbage til Ohio og holdt derfor noget afskeds-tamtam på stranden med bål osv. Super hyggeligt - lige indtil politiet lukkede festen, da det vist ik helt er tilladt at have bål dernede. Eller drikke øl for den sags skyld smiley Vi forsatte dog festen inde i byen og i øvrigt var det pisse koldt sidste weekend, så det gjorde ik det store.
Søndag tog jeg BART sydpå for at spille Flag Football. Vi tabte desværre med 22-19, men jeg gjorde dog mit som topscorer. Surt at jeg vist kun kan være med i 1 af de sidste kampe. Det blir ellers sjovere og sjovere, da vi er ved at få mere styr på vores spil. Jeg har nemlig en del rejseplaner til både Vegas og Yosimite Park, men mer om det senere! - godnat allesammen, hvor end I er smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.