Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

The Bridge, Sausalito og Tiburon

ForsidePosted by Benni Ulbrink Sunday, May 20 2007 05:24:03

Har længe været en idé og nu fik jeg endelig fundet tid til til at cruise over Golden Gate Bridge til Sausalito og hele området nord for San Francisco. Jeg havde ikke rigtig sat nogen længde på turen, men der er 2 færgepunkter, så det var blot et spørgsmål om jeg var træt først eller sidst. Det blev naturligvis den lange tur! hehe. Jeg har uploadet en billedserie på Picasa, som rimelig meget fortæller min tur.
Sausalito og Tiburon er nærmest en stor country club... alt er nærmest pænt og ordenligt og det er helt sikkert de rige som holder til heroppe. Med det sagt er det også en soveby... må pænt være kedeligt at bo her. Eller måske bar hvis man er over 10 og under ... 60 smiley Men ellers var det en fed tur med høj sol og en masse rigtig flotte views, huse mv.! Check out the pictures!

I morgen er der dømt sightseeing i San Francisco. Jeg ska mødes med en tyrkisk pige, Ilknur, som er au pair et sted på den anden side af bugten. Det er en kollega fra tegnestuen, som kender familien hun er hos og da hun bor en time fra SF møder hun ik lige så mange. Så vi slår pjalterne sammen og leger turister, hehe. I morgen er det dog også Bay to Breakers, hvilket betyder spærede veje og mærkelige mennesker på gaden. I virkeligheden er det er løb fra the bay til breakers, men det er blevet en folkebegivenhed, hvor folk klæder sig ud og mange går bare ruten. Har dog lige hørt fra min rommy at det starter meget tidligt...

Sidste weekend var super fed i øvrigt. Fredag tog Fredric og jeg til et åbent gallery hvor der var rødvin, swing-music og fed stemning. Jeg tog derefter videre i byen med nogle spanske og mexicanske folk i det mission - fed fest på Beauty Bar.
Lørdag mødtes jeg med Kunal og Kelley (arkitekt og arkitektstuderende) samt hendes roommate, Vanessa, og nogle af hendes kollegaer. Der var dømt Margaritas i Mission. Vi mødtes på Elbo Room (billige øl fandt jeg ud af...) og derefter mexicans restaurent og videre til Little Baobab, som ligger ved siden af Beauty Bar. Os et fedt sted. I det hele taget er the Mission vist blevet mit nye favorit sted at gå i byen.

Derudover kan jeg lige fortælle at vi har booket bil og hostel ved Venice Beach i L.A. næsten weekend! Vi er: Fredric, Rioto (japansk) og jeg. 3 gutter. 3 kontinenter. På tur... det ska nok bli sjovt smiley

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Frederik Sunday, May 20 2007 22:12:36

Det var rart med en lille update - var begyndt at blive helt bekymret!