Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

SF MoMA

AnmeldelserPosted by Benni Ulbrink Sunday, April 22 2007 01:25:57

San Francisco Museum of Modern Art.
- tegnet af den italienske arkitekt Mario Botta.

Sidste søndag d. 15 april fik jeg endelig smidt mig op på cyklen og cruiset rundt i byen. Første stop var SFMoMA, som jeg jo gerne ville se. Special udstillingen for tiden var Picasso og de amerikanske arkitekter, men det var jo mindre væsenligt da museet klart er et af de største værker i SF. Jeg betalte dog gerne de $10 (stud pris.) for at se hele udstillingen.

Museet er, som mange af Mario Bottas værker, meget symmetrisk opbygget, hvilket egentlig virker meget godt for et museum. Det har nogle lækre detajler og ligger godt i byen, hvor man bedst oplever det hvis man kommer fra pladsen og musset der ligger overfor. Lyset i museet ku godt være bedre. Det er primært kunstigt belyst, selv øverst oppe, men det har malerierne self meget godt af, hehe.
Indretningen med trappe 'tårnet' i midten fungerer rigtig fint og tillader at de har mange forskellige udstillinger kørende på en gang. Pt. er der f.eks. udstillet design ting fra nuværende og tidligere studerende fra SF Uni of Arts and Crafts. Ret mange kendt og fede ting som er kommet ud derfra. Bla. hele Esprits logo og branding.

Hvis man er lidt kunst interesseret, så er det bestemt et besøg værd.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.