Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

First impressions...

ForsidePosted by Benni Ulbrink Friday, March 16 2007 05:11:13

San Francisco = København... det er sjovt så mange ligheder jeg synes der er til København. Selvfølgelig er stilen og bygningerne anderledes, der er en del flere hjemløse, højhusene er bygget og der er bjerge i byen, men ellers føles det lidt ens. Byen er self heller ik ligefrem større med sine ca. 700.000 indbyggere. Der er en del herovre som cykler og jeg må indrømme at jeg overvejer kraftigt selv at købe en cykel herovre.

De 2 danske piger, Maja og Sarah, blev færdige med deres opgave i forgårs, så igår skulle rollen som 100% turist udleves, hvilket passede mig glimrende, så jeg tog med på sightseeing. Turen gik mod Chinatown og direkte til Pier39, hvor de hersens søløver bla. ligger og feder den. En seriøs gåtur op og ned af San Franciscos bakker, hvilket ikke blev mindre hårdt da turen gik hjem igen.
Ved Pier39 spiste vi lidt frokost og tog derefter med på en bådtur ud for San Francisco. En super tur, der tog os under Golden Gate Bridge og rundt om Alcatraz, mens Kaptajn Nemo fortalte historier om San Francisco i højtalerne. Når man lærte at ignorere den lidt goofede må han snakkede på og nød sin øl, mens vi sejlede tættere på Golden Gate Bridge, var det faktisk nogle meget fede historier om både broen og Alcatraz han fyrede af.
Billeder (taget med Sarahs kamera) kan I se på Flickr

I dag smuttede vi modsatte retning og besøgte Haights (hippie kvarteret) og Golden Gate Park. Herefter tog jeg ind til firmaet, hvor jeg skal i praktik, mens pigerne shoppede. Der var desværre ikke så mange på kontoret, men det var meget fint at sige hej til sekretæren og se stedet. Cheferne var i Canada, hvor de lige har vundet en konkurrence om 24 lejligheder, så det ka være jeg ska være lidt med til det.
I morgen går turen til 'kommune kontoret' for at få et social security number (ellers ka jeg ik få løn), køb af kamera, måske mobiltelefon og derefter smutter jeg ud på universitetet og kigger efter bolig. Jeg har været ude og se på 2 steder indtil videre. Det ene et lille værelse og det andet et cool co-op med 4 andre tæt på de 30, så det er lidt spændende.

  • Comments(3)//benniblog.ulbrink.dk/#post8