Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

Reporting, San Francisco

ForsidePosted by Benni Ulbrink Tuesday, March 13 2007 19:05:19

Klokken er 10.30, jeg er næsten lige stået op og har 'nydt' en "all-you-can-make" pancake breakfast (tror pænt jeg ska ud og købe noget frugt snart)... men det er self en god mulighed for at møde nogle af de andre unge på tur i SF. Har allerede snakket med et par danskere, en del tyskere og en enkelt svensker samt nogle 'indfødte'.

Turen gik umiddelbart fint, som man ku forvente vil jeg tro. Startede med den vilde flyvetur på 10 timer til Atlanta, hvor vi så skulle gennem told, kontrol og lidt til... en mindre kø på en lille halv time, men ellers var det problemfrit. Kim havde anbefalet at jeg skulle mellemlande i US og det tror jeg på var et hit. Da jeg endelig landede i SF var der ingen kontrol whatsoever, fordi vi fløj indenrigs. Man greb blot sin kuffert og stenede ned til togstationen. Jeg joinede et par danske piger, der sku til Berkeley og havde været her før, hvilket gjorde det hele lidt lettere for mine trætte øjne. Så havde man nogen at snakke med i toget ind til centrum og vejen til stationen var lidt en labyrint.
Nu skrev jeg "da jeg endelig landede i SF...". I Atlanta havde jeg 3 timer at vente i, hvilket var fint nok, men da vi så kom ombord på flyet sad vi pænt og ventede, og ventede, og ventede... hvorefter de mente der var en utæthed i motoren, så vi måtte ud og skifte fly.
25 timer fra København og til jeg tjeckede ind på USA Hostels i SF kl. 00.30 natten til tirsdag.

Håber San Francisco er klar, for nu vil jeg smutte ud kigge på det hele og finde et kamera. Hvis I er heldige er der billeder i morgen!

ses alle sammen smiley

  • Comments(2)//benniblog.ulbrink.dk/#post6