Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

Så blev det maj..

ForsidePosted by Benni Ulbrink Wednesday, May 09 2007 05:36:39

og det føles som om sommeren har ramt San Francisco! Godt nok startede min chef, Bob, mandag med at sige vi normalt kun har en 7-8 dag om året med denne her varme, men når man så tager i betrægtning at det igår toppede med 92F ~ 33 grader, så går det nok, hehe. Det går stadig rigtig fint på tegnestuen. Jeg har indtryk af at de sætter pris på jeg er der og får da os masser at se til. Flere dage er jeg indvolveret i adskillige forskellige projekter, hvilket selvfølgelig os afspejler at der generelt er nok at se til på tegnestuen. Jeg har også fået lavet lidt grafisk arbejde i illustrator, hvilket har været rigtig fedt. Ikke mindst fordi jeg så ka vise jeg kender de programmer og dermed måske komme til at bruge dem mere = lidt mindre autocad, haha.

Weekenden bød på alt andet end søvn... Fredag tog jeg, som nævnt tidligere, på nathike med Adam og gruppen af 'Bay Hikers'. Destinationen var Muir Woods en lille times kørsel nord for San Francisco. Denne skov er fredet, da det er de sidste Redwood træer i San Francisco området. Det er iøvrigt der, hvor dele af Star Wars er optaget, fandt jeg ud af. I ved den planet hvor Ewockerne, de små bamseagtige væsener, bor på. Lidt fedt da! Det var i det hele taget en god tur og nogle flinke mennesker i gruppen, så det er måske ikke sidste gang. Eneste problem var at det gik meget op og ned og mine knæ er desværre lidt f*cked efter en overbelastning for nogle måneder siden. Trist... men det var stadig fedt og os meget cool at sidde i skovens mørke og drikke nogle bajere og ryge lidt fed. Det ka i øvrigt godt være vi synes, der er meget fed i Kbh, men det er intet i forhold til her sku jeg hilse at sige.
Lørdag var Cinco de Maya - mexicos befrielsesdag - hvilket betyder.... ØL! Ja, der skulle tilsyneladende ha været parade mv. i 'the mission district', men vi nåede aldrig så langt. Fredric, min roomy for de nyankomne, og jeg startede med at køre en tur til North Beach og nuppede nogle øl der. Herefter tog vi hjem forbi og videre ned til et billigt øl sted, tæt hvor vi bor. $1½ øl... jo tak! Nå, men vi kom aldrig længere end halvvejs til Mission, men det var nu meget godt, for tømmermændede var godt nok stride næste dag.
Ka man drikke, så ka man os spille Flag Football!! Det er i hvert fald ordsproget for Nyhavn flagfootball (hvor jeg jo spiller derhjemme), så jeg stod op kl. 10 søndag... eller dvs. lidt over 10... eller, okay, den var måske næsten 11, men kampen startede kl. 12, så jeg var lidt presset. Jeg klarede den dog naturligvis, hehe, men må indrømme at jeg ikke ligefrem spillede op til mit normale niveau og må stadig ærgre mig over at misse en interception mulighed, som endte i TD - ups, hehe. Det var dog uden tvivl super fedt at spille igen og glæder mig til næste søndag! De spiller desværre slet ikke så hårdt som jeg havde regnet med, er bestemt ikke organiserede som derhjemme med playbooks o.lign., men det er dog tilladt at 'skubbe' til hinanden indenfor 5yards. Men det holder mig da formentlig i form og det ka jo være jeg lærer noget alligevel.

Der er nogle få billeder på picasa, og ellers håber jeg I har det fantastisk hjemme i Danmark. Savner jer da lidt... men der er stadig så meget jeg mangler at se, inden jeg vender tilbage smiley

  • Comments(0)//benniblog.ulbrink.dk/#post22