Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

Critical Mass

ForsidePosted by Benni Ulbrink Sunday, April 29 2007 02:38:05

Et fænomen, som nu ikke længere kun findes i San Francisco, men i stor stil stadig sker her. Sidste fredag i måneden mødes tusindevis af cyklister ved Embarcadero i starten af Market St. og kl. 18 cykler man derefter en ikke defineret rute igennem byen. Det startede for ca. 14 år siden som en slags demonstration for at gøre opmærksom på at cyklisterne os har ret til at bruge vejen, men i dag er det vel mest en happening (og tildels reminder..). Cyklerne indtager simpelthen gaderne og blockerer traffikken mens 'slangen' (som nemt fylder 5-6 blocke) passerer - og det sku jeg da være med til på min lånte cruiser.

Jeg mødtes med Adam(billede), en gut som arrangerer hike ture uden for San Francisco, som jeg regner med at tage med på næste fredag. Derefter cyklede vi med flokken og mødte bla. nogle flere han kender. Normalt cykler man rundt et par timer, men vejret igår var super lækkert, så folk blev bare ved. Vi cyklede i ca. 3 timer, hvorefter vi blev enige om at finde noget at spise. Critical Mass ender som regel et sted i the Mission, så vi tog en restaurent der i nærheden. Parkistansk/indisk på 16th street - godt men stærkt, hehe.
I restaurenten mødtes vi med Megan, som nogle gange os vandrer med. Hun skulle på Mighty senere med en del venner og høre en Drum n' Bass dj, som sku være helt vildt. Adam og Jeremiah var dog ik i humør, men jeg sku da med, så det endte med at blive en lang nat med fed musik.

I dag er det dog draftday (hvor college spillere bliver valgt til NFL), så jeg tvang mig selv op efter 4 timers søvn... så går sku nok snart i seng igen smiley

  • Comments(0)//benniblog.ulbrink.dk/#post21