Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

Berkeley^2 + y

ForsidePosted by Benni Ulbrink Saturday, April 14 2007 07:53:26

Så fik jeg endelig besøgt Berkeley. Egentlig var det sidste weekend, men derfor ka jeg da godt fortælle en lille historie om det. Faktisk har jeg allerede været i Berkeley 2 gange... I onsdag var der nemlig en forelæsning på arkitektskolen i Berkeley med Eric Höweler fra tegnestuen Höweler + Yoon fra Boston. Super inspirerende og rart at komme lidt ud af byen os. De laver indtil videre mest installations arkitektur og arbejder meget med interaktive installationer. Nogle af ideerne er super gode. De har bla. opstillet nogle pæle, som ved berøring lyser svagt og spiller en node, så man ka spille på den. De har i det hele taget lavet en del med lysdioder, som er ret coolt.

Og hva så med Berkeley... det er klart en provinsby sammenlignet med San Francisco. På nær centrum er det mere eller mindre parcelhus kvarterer der ligger omkring campus området. Der er dog smadder hyggeligt og jeg vil helt sikkert tage derover noget mere, når der sker noget. Marie tog i øvrigt hjem i forgårs, så det var rart at se Berkeley, mens der var privat guide, hehe. Billederne fortæller nok bedst resten af historien om Berkeley smiley I øvrigt en super fed lejlighed som Marie boede i derovre.

Y-faktoren aka. bonus nyhed, hehe: Jeg har cyklet på arbejde det meste af sidste uge og i dag fandt jeg endelig en vej hjem uden de vilde dræber bakker.. men jeg får ellers nogle lår muskler af turen ka I tro. Til arbejde går det dog ned af bakke, så det er altid noget, men hjem... puha.
Har også kigget mere effektivt efter Flag Football klubber. Desværre er mit held ikke længe til megen nytte. Deres sæson slutter med udgangen af marts og indtil videre lader det ikke til at de træner noget særligt i off season smiley Måske jeg begynder at spille lidt aussie bold (en mildere form for rugby). En gut jeg har mailet med skrev at de var flere der spillede det i offseason og den sæson begynder vist snart. Jeg savner sku sjovt nok at løbe efter en oval bold.. og det ku jo være man mødte nogle fede personer tilmed, hehe.

Nå, men jeg vil smutte igen. I morgen er der planlagt "kulturel dag." Har planer om at besøge diverse museer på min cykel, bla. MoMA, som jeg ik en gang har fået set endnu smiley

  • Comments(1)//benniblog.ulbrink.dk/#post17