Benni Ulbrink

Benni Ulbrink

back in Denmark... life as usual

so far I still plan to blog in danish - if I ever blog. Requests for me to blog in english are welcome.

St Patty's Day

ForsidePosted by Benni Ulbrink Tuesday, March 20 2007 04:36:31

Det er bestemt ikke ligesom derhjemme, hvor det vist mest er et par forvirrede irere samt nogle Pub'er, der forsøger at score en ekstra skilling, som fejrer det. Her er det med parade og spærede gader i ægte amerikansk stil.
Jeg startede dagen med at kigge på et værelse og trillede derefter ned i centrum for at kigge på paraden. Jævnt kedeligt så jeg besluttede hurtigt at kigge forbi de irske barer, hvor de fleste fra Hostel'et formentlig ville tage forbi - og ja, der sad de troligt med Guinness eller flere. Herefter gik dagen ellers slag i slag. Den ene øl bragte den anden, en pizza på vej tilbage til Hostel'et og så ellers nogle flere øl. Hen af aftenen var der 2 tøser fra Atlanta, som mente at vi da bestemt skulle videre i byen, så turen gik til North Beach for at finde en bar. Lidt lang tur, men vi fandt da en fest og en god udsigt, så det var ik så ringe. Eneste minus var at jeg skulle forbandet tidligt op søndag og kigge på en masse værelser... jeg klarede den dog, så nu håber jeg der er bid et sted.

Resten <<

I dag startede jeg på tegnestuen i øvrigt. Det virker super fint og i første omgang er jeg blevet tilknyttet et projekt, som omhandler et større enfamilieshus syd for San Francisco. Min chef virker super cool, han taler tilmed dansk, så det ka vist ik blive helt skidt.

  • Comments(2)//benniblog.ulbrink.dk/#post10